#YSC YOUNG SCIENTISTS CONFERENCE

23 лютого 2018, 16:17
Власник сторінки
2
85
#YSC YOUNG SCIENTISTS CONFERENCE

ВПЕРШЕ В УКРАЇНІ!


Великий українець, почесний член Римського клубу Богдан Гаврилишин казав: «Молодь змінить Україну!». Ми повністю поділяємо його погляд і прагнемо його втілення в життя.

Перша конференція наукової молоді «ЕКОНОМІЧНЕ МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ» об’єднає понад 350 студентів-економістів і викладачів провідних університетів.

Головні ТЕМИ: формування н о в о ї економічної політики та плекання д у х у підприємництва.

Наша МЕТА – допомогти талановитій українській молоді стати архітекторами кращої економічної та соціальної реальності. Дати перспективним науковцям цінні дороговкази й об’єднати їхню енергію навколо ідей збалансованого та соціально орієнтованого економічного розвитку.

---
Наші зіркові СПІКЕРИ:

Андерс Війкман - співпрезидент Римського клубу, співавтор легендарного бестселеру "Come On!"


Проф. Ерік Райнерт - засновник фонду «Other Canon», голова Наглядової ради Центру розвитку ринкової економіки («CMD-Ukraine»)


Проф. Гаррі Джейкобс (США) - член Римського клубу, головний виконавчий директор і голова ради Світового консорціуму університетів (World University Consortium), головний виконавчий директор Всесвітньої академії мистецтва й науки (World Academy of Art & Science).


---
Українські студенти та викладачі отримають можливість БЕЗКОШТОВНОЇ участі. Програма та деталі за посиланням: http://www.clubofrome.org.ua/golovna/ysc/


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.