Cтуденство Вінницького національного аграрного університету вирушає на пікет!

19 жовтня 2017, 11:35
Власник сторінки
11
94
Cтуденство Вінницького національного аграрного університету вирушає на пікет!

Неодноразово студенти ВНАУ доводили те, що вони не будуть миритися з бездіяльністю деяких державних структур, виконавчих служб та інших установ, наділених «владою».

Неодноразово студенти ВНАУ доводили те, що вони не будуть миритися з бездіяльністю деяких державних структур, виконавчих служб та інших установ, наділених «владою». Вже 10 років молодь годують обіцянками.

Олексій Володимирович Гребенюк, директор ТОВ «Іллінецьке», чиє підприємство заборгувало університету 2 мільйони бюджетних коштів, роками замість того, щоб закрити борг перед студентством, шукає шляхи ухиляння та вирішує питання «по-іншому».

Закривати рахунки в одному банку, відкривати в іншому, приховувати прибутки і при цьому спати спокійно?! Найближчим часом міцний сон йому точно не світить – гарантія від студентів. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.