Законотворці пліч-о-пліч з студентством захищають права ВНАУ

15 квітня 2017, 08:56
Власник сторінки
3
94

Студенти Вінницького національного аграрного університету спільно із керівництвом, професорсько-викладацьким складом роблять усе можливе, аби відновити справедливість.

По всій Україні загострюється ситуація навколо науково-дослідних земель освітніх та наукових установ. Вони постійно піддаються рейдерським атакам з боку ласих на поживу чиновників. Найстрашніше те, що на боці цих чиновників опиняються і правоохоронні органи, не дотримуючись позиції закону. Декларуючи з високих трибун розвиток країни у європейських традиціях у напрямку побудови правової держави, у реальності нищимо майбутнє України.

Студенти Вінницького національного аграрного університету спільно із керівництвом, професорсько-викладацьким складом роблять усе можливе, аби відновити справедливість та отримати можливість і надалі продовжувати наукову роботу, довести до логічного завершення розпочаті досліди, проекти по розвитку органічного землеробства, проводити практичні заняття на землях, що належать університету на правах постійного землекористування.

Про свою позицію вони говорять відкрито. На захист студентів і закону сьогодні виступив і народний депутат України Андрій Шинькович, заявивши разом із студентами свою позицію під час брифінгу у стінах Верховної Ради України.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.