Кваліфікована медична допомога в кожну оселю

14 жовтня 2014, 14:57
Власник сторінки
Кандидат в народні депутати. Полтава
0
55

Полтавчани повинні отримувати професійну, ефективну медичну допомогу.

Вячеслав Науменко як кандидат в народні депутати України по 144 одномандатному мажоритарному виборчому округу вбачає основною ціллю підтримку вітчизняної медицини.


Полтавчани повинні отримувати професійну, ефективну медичну допомогу. В цьому контексті необхідно кардинально реформувати систему медичного забезпечення на законодавчому рівні, звернути увагу на сільську медицину, фельдшерські пункти.

Фахівці в цій сфері повинні мати добре матеріально-технічне забезпечення, відповідне житло, що дасть можливість талановитій молоді реалізувати свої прагення.

Не повинен стояти осторонь і рівень заробітної плати для лікарів і допоміжного персоналу. Лише добреоплачуваний медик матиме змогу підвищувати свій кваліфікаційни рівень, займатися поряд з практикою науково-дослідницькою діяльністю.

Лікар повинен бути тим спеціалістом яких поважатимуть і матері з дітками, і пенсіонери, і інші верстви населення, які в силу певних обставин змушені звертатися за допомогою.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.