Ну, не можна ж настільки боятися власного народу!

04 листопада 2011, 09:16
Власник сторінки
Политолог
0
549

Чому ж Микола Янович так боїться жителів Запоріжжя, базової частини своїх виборців?

Вчора у другій половині дня Микола Азаров представлял місцевому активу нового губернатора Запорізької області Олександра Пеклушенка.

Але я, власне, не про цю "епохальну" подію.

Мої запорізькі знайомі зв'язалися зі мною і повідомили, що відбувалося навколо Запорізької ОДА, поки у будівлі адміністрації знаходився прем'єр.

Облдержадміністрацію оточили щільним кільцем працівників міліції. Напевно, щоб люди себе почували захищеними? Чи точніше той короткий перелік людей, для яких у нас тепер Україна...

А потім Азаров виїхав з ОДА у супроводі десь 8 автомобілів міліції і кортежу ще з 5-6 машин. Охорона прем'єра "грубим і солідним" голосом кричала в гучномовець: "Прижаться к обочине. Всем прижаться к обочине. С места не двигаться". А патрульні тим часом перекрили всі переходи. Боялися, певно, що хтось під колеса кинеться?

Я це все до чого. По-перше, Азаров з таким пафосом не їздить по Києву. По-друге, Запоріжжя - базовий для ПР, лідером якої є Азаров, регіон.

То чому ж Микола Янович так боїться жителів Запоріжжя, базової частини своїх виборців?

Мабуть, усвідомлює цілковитий провал "покращення життя" і свою заслугу в цьому.

Чи просто місцеве керівництво примітивно прогнулося? Зрештою, скоро остаточно бюджет затрерджувати.

Тож треба вислужуватися.

Олексій Краснопьоров, політичний консультант

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.