Хто змінить Азарова?

11 листопада 2011, 11:20
Власник сторінки
Политолог
0
575

Можливо на посаду голови уряду готують Олександра Януковича?

Чому досі не змінили Миколу Азарова на посаді прем'єра? Найрозпосвюдженіших версії дві. Перша - Азаров ще не набрав на себе достатньо негативу, тому його тримають, поки не закінчиться криза. Друга - продовжується боротьба за цю посаду серед груп впливу в оточенні президента Януковича, тому до перемоги однієї з них тримають нейтрального по відношенню до всіх Миколу Яновича.

У мене є власна версія-припущення. Просто Азарову готують більш далекосяжну і "вигідну" заміну.

Подивіться, що робиться у найсмачніших органах державної влади. Голова Нацбанку - Арбузов - людина Олександра Януковича. Новий голова МВС - Захарченко - людина Олександра Януковича. Голова Державної податкової служби - Клименко - людина Олександра Януковича.

То можливо на посаду голови уряду готують самого Олександра Януковича? Просто він іще не доріс, не набрав достатньої ваги і не достатньо розбагатів. Тож поки решта груп впливу не сприйме такого кадрового підсилення Кабміну. Але пройде час, група сім'ї набере достатньої ваги і призначення старшого президентського сина на посаду прем'єр-міністра стане реальністю.

Принаймні, згадуючи із яким задоволенням і втіхою Янукович-старший розповідав про економічні успіхи Сингапуру, де прем'єром є син президента, я б такого кодрового рішення не виключав.

Олексій Краснопьоров, політичний консультант, креативний директор консалтингової агенції "Concept-GRoup"

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.