Снайпери для Азарова

17 листопада 2011, 21:41
Власник сторінки
Политолог
0
449

Працюйте для людей - тоді вони цінуватимуть своє життя. Тоді у них не буде приводів для замахів.

Цього тижня у вівторок Микола Азаров відвідав Охматдит. Там його супроводжувала підсилена охорона і ... снайпери на дахах будівель лікарняного комплексу.

Не буду повторювати фактаж, викладений "Українською правдою". Зазначу лише, що попри чисельність і пафосність прем'єрської охорони, багато журналістів і відвідувачів пройшли на захід не доглянутими і не обшуканими охоронцями Азарова. Тобто показово "всеосяжна" охорона керівника уряду насправді досить безсила і неефективна.

Хотілося б лише сказати кілька слів сприводу моєї улюьленої теми - як ВОНи бояться власного народу.

А саме - Миколо Яновичу, щоб почувати себе у безпеці, треба працбвати на країну і її громадян, а не на вузьку групу оточення Вашого керівника, себто президента Януковича. Допоки Ви будете працювати на корпоративно-олігархічні інтереси, Ваш страх буде лише зростати.

Єдиний шлях позбавитися страху перед народом - справді працювати на цього. Іншим чином Ви можете лише створювати для себе ілюзію захисту.

Перечитайте (чи вперше прочитайте) Макіавеллі: "замахнутися на життя державця може лише той, кому не дороге власне життя".

Я це до чого. Поки Ви ведете таку антигромадянську економічну політику, число тих кому не дороге власне життя, лише зростає. Із цим зростає і Ваша небезпека. Працюйте для людей - тоді вони цінуватимуть своє життя. Тоді у них не буде приводів для замахів.

А у Вас не буде приводів для страху. І у Вашого президента також.

Олексій Краснопьоров, політичний консультант, креативний директор консалтингової агенції Concept GRoup

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.