Прокладки для справжнього мужчини

22 листопада 2011, 10:15
Власник сторінки
Политолог
0
525

Нардеп Володимир Ландік, батько славнозвісного "боксера" Роми Ландіка, відмовився коментувати свою переписку із журналісткою підконтрольного йому видання.

І де ж вони у нас такі беруться?

Нардеп Володимир Ландік, батько славнозвісного "боксера" Роми Ландіка, відмовився коментувати свою переписку із журналісткою підконтрольного йому видання, у якій вимагав позитивно коментувати справу сина, заявивши, що даватиме коментарі лише тоді, коли Соня Кошкіна покажу свої гігієнічні прокладки.

Що казати - відповідь спрсжнього мужчини. Тепер остаточно зрозуміло, у кого вдався Рома Ландік - герой нічних клубів із малолітньою дитиною і майстер спорту міжнародного класу з "кухонного боксу". Одразу згадується жарт "95 кварталу": "Дружина Ландіка заявила, що Рома не міг бити дівчину в ресторані "Баккара", тому що в цей час знаходився вдома і ... бив її".

Жарти жартами, али у відповіді Володимира Ландіка журналістці - вся суть політичної культури вітчизняних "господарів життя".

Адже політика - це передусім публічність і відкритість. І тим паче має бути готовий до відкритості, в тому числі в смс-переписці народний депутат, сина якого судять за побиття дівчини.

А якщо людина не готова до відкритості - не треба йти в політику.

Мабуть, із такої викривленої політичної культури і політичної психології української псевдо-еліти і випливають всі подальші принади нашої дійсності: віж "Межигір'я" і вертолітних майданчиків до поведінки охорони у кортежах охоронюваних осіб.

Олексій Краснопьоров, політичний консультант, креативний директор консалтингової агенції Concept GRoup

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.