Питання до Попова

24 листопада 2011, 08:11
Власник сторінки
Политолог
0
544

Якщо вже він позиціонує себе як такий ефективний менеджер...

Пане Попов, коли налагодять гаряче водопостачання і опалення на вулиці Якуба Коласа у Києві?

Я віддєю собі звіт у тому, що опалення і водопостачання будинків на одній вулиці - це не зовсім рівень голови Київської міської державної адміністрації.

Проте...

По-перше, я прекрасно знаю, що із аналогічною проблемою стикалися багато киян у різних районах столиці протягом літа і осені цього року. Тому це не поодинокий випадок, а приклад системної проблеми халатного ставлення міської влади на комунальних проблем Києва.

По-друге, це свідчить про те, що Попов абсолютно не готовий управляти мегаполісом, вибудувавши ефективну систему, яка б самооорганізовано працювала на місто. Він уміє керувати в ручному режимі маленькими містами на кшталт Комсомольська. Проте Київ - не Комсомольськ.

Зрештою, видається, єдине, що дійсно ефективно робить пан Попов - це виконує вказівки і забаганки президента Януковича, на приклад, встановлює ялинку за півтора місяці до нового року, щоб обгрунитувати заборону мітингів. А це зовсім не робота менеджера і тим паче міського голови. Це діяльнисть намісника диктатора, якому важливо догодити патрону, а не забезпечити якість життя киян.

Олексій Краснопьоров, політичний консультант, креативний директор консалтингової агенції Concept GRoup

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.