Як влитися у роботу ВАСу за 2 тижня?

30 листопада 2011, 15:44
Власник сторінки
Политолог
0
609
Як влитися у роботу ВАСу за 2 тижня?

Спасібо житєлям Донбасу за ... нового голову ВАСу!

Головою Вищого адміністративного суду призначено уроженця Донецької області Ігоря Темкіжева. Що цікаво, суддею ВАСу Темкіжев був обраний 17 листопада 2011 року, тобто 2 тижня тому.

Які ж талановиті люди на Донеччині! За 2 тижня Темкіжев встиг не тільки блискуче розібратися у роботі Вищого адмінсуду, а й так проявити себе, що був висунутий колегами на посаду його голови і затверджений Вищою радою юстиції.

Зрозуміло, що Вищий адміністративний суд - орган, нга який за законом буде покладено розгляд всіх справ, пов'язаних із оскарженням результатів чи перебігу парламентських виборів-2012. Тому цей суд повинна очолювати не просто своя, а "своя в доску" для донецьких людина.

Але ж ну навіщо так грубо і топорно? Навіщо призначати людину, яка пропрацювала в цьому суді 2 тижні. Невже немає інших, досвідченіших у роботі ВАСу кандидатів? А якщо немає, ну чому ж не почекати декілька місяців, аби призначення було не настільки резонансним і не так сильно кидалося у очі?

Відповідь проста: бо вони все роблять із чисто донецькою прямотою і грубістю. І на те, який це матиме публічний вигляд вони плювали плюють і надалі плювати планують.

Одним словом, "Спасібо житєлям Донбасу за ... нового голову ВАСу!"

Олексій Краснопьоров, політичний консультант, креативний директор консалтингової агенції Concept GRoup

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.