Сага про Федоровича і iPad

02 грудня 2011, 08:49
Власник сторінки
Политолог
0
911
Сага про Федоровича і iPad

Черговий провальний хід піарників ВФЯ.

Вчора в Ізраїлі Віктор Федорович проявив верх сучасності, прогресивності та модерновості. А саме президент демонстративно користувався гаджетом iPad. Робив вигляд, що переглядає новини. А може навіть сторінку Азарова у facebook?...

Звідки взагалі і ВФЯ iPad - це вже питання. Особисто мені здається, що ВФЯ відібрав його у Тимошенко. Ну, тобто взяв той гаджет, який конфіскували у Юлії Володимирівни у Лук'янівському СІЗО. Їй же все одно не можна користуватися.

Взагалі дурість іміджевої політики Януковича, тобто його оточення, не знає меж. Всім зрозуміло і загально відомо, що Віктор Федорович не вміє користуватися не те що iPad, а навіть звичайним персональним комп'ютером або мобільним телефоном.

Навіщо ж так підставляти гаранта? Адже його користування iPad - це лише привід для жартів і загального стьобу.

І на кого взагалі розрахований цей "геніальний" іміджевий хід? Ті, хто уявляє, як користуватися iPad і для кого це показних сучасності і, так би мовити, руху "у ногу з життя", розуміють, що ВФЯ не вміє ним користуватися. Тобто на цю категорію людей iPad у руці Януковича справить виключно негативний ефект, адже вони відчуватимуть, що їх намагаються примітивно обдурити, намалювавши Віктора Федоровича більш передовим і "просунутим", ніж він є насправді. Для тієї ж категорії громадян, яка про iPad чула лише у зв'язку зі смерю Стіва Джобса, гаджет у руці Януковича мало чим відрізняється від кирпича. Вони не оцінять і на них це, знову ж таки, не справить очікуваного іміджевого ефекту.

Словом, черговий провальний хід піарників ВФЯ з АП. Позитивного вихлопу - 0. Лише привід виставити ВФЯ посміховиськом.

Олексій Краснопьоров, політичний консультант, креативний директор консалтингової агенції Concept GRoup

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.