Тиск на незалежне ЗМІ чи піар для "Лівого берега"?

02 грудня 2011, 10:45
Власник сторінки
Политолог
0
727
Тиск на незалежне ЗМІ чи піар для  Лівого берега ?

Чому саме "Лівий берег"?

Вчора з'явилася інформація про те, що дехто Климов В.М. звернувся до міліції з приводу розміщення на сайті LB.ua текстових повідомлень, які містять нецензурні висловлювання. Це розтрубили всі ЗМІ як спробу тиску на незалежне видання з метою його закриття тощо.

Проте виникає закономірне питання: чому саме "Лівий берег"?!?

"Лівий берег" - далеко не найпопулярніше і не найопозиційніше до влади видання. Більше того, саме на "Лівому березі" регулярно публікується В'ячеслав Піховшек із улесливими до влади текстами. Саме на "Лівому березі" під записом "Коррнупция - стоп!" регулярно прославляють дії президента Януковича по боротьбі із коррупцією. Саме на "Лівому березі" розміщуються тексти лояльного до влади Інсттуту Горшеніна.

Якщо влада вирішила "наводити лад" у Інтернет-ресурсах, чому вона почала саме з відносно лояльного до себе "Лівого берега"? Чи це просто спроба прорекламувати LB.ua на скандалі? Адже не секрет, що скандал - найкраща реклама. До того ж безкошитовна. І вчора цієї мети було досягнуто. Про тиск на "Лівий берег" сказали всі, хто не полінувався. А LB.ua вже запрошує  Климова В.М. до діалогу...

Не буду нічого стверджувати, але сумніви закрадаються самі собою...

Олексій Краснопьоров, політичний консультант, креативний директор консалтингової агенції Concept GRoup

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.