Ляшко відчув себе Калігулою?

08 грудня 2011, 10:12
Власник сторінки
Политолог
0
462
Ляшко відчув себе Калігулою?

Це комплекси?

Олег Ляшко продовжує вести себе дивакувато і абсурдно. Цього разу він спробував завести до будівлі Верховної Ради ... корову. Певну відчув себе таки собі недо-Калігулою. І замість коня обрав Корову.

Мені особисто дуже дивно, навіщо Ляшко все це робить? Це комплекси? Бажання постійно світитися і бути в центрі публічної уваги?

Чи це просто невдалий, абсурдний і недоречний піар? Якщо так, то цікаво, хто ті люди, які вигадують для Ляшка настільки пусті і абсурдні інформаційні приводи і за що їм платять гроші?

Адже всі дії Ляшка не несуть йому нічого, окрім публічного негативу. Якщо це робота на впізнаваність, то він, по-перше, і так вже достатньо впізнаваний, а, по-друге, така впізнаваність гірша за ніяку. Така впізнаваність викликає насмішки, затверджуючи за Ляшком статус політичного клоуна. А оскільки це викликає лише жартівливе призирство, то і доля українського Жериновського Ляшку не світить.

Йому краще було б сконцентруватися на роботі по мажоритарному округу на Чернігівщині, якщо він не хоче через 10 місяців залишитися без парламентської трибуни і скотитися у політичне і публічне небуття.

Проте всупереч здоровому глузду Ляшко займається публічною клоунадою і щосили "радикалізується". Так і хочеться сказати: "Олеже, не виходь за рамки", перефразовуючи знаменитого Борю з міліцейського відео.

Олексій Краснопьоров, політичний консультант, креативний директор консалтингової агенції Concept GRoup

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.