ВФЯ: "Не допустити глобального впливу світової економіки на кризу в Україні"

11 січня 2012, 16:37
Власник сторінки
Политолог
0
595
ВФЯ:  Не допустити глобального впливу світової економіки на кризу в Україні

Черговий літературний "отжег" гаранта.

Напевно, всі здогадалися, що у заголовок винесено цитату Віктора Януковича. Сказав він це на засіданні економічної ради. Ну, черговий ляп. Сама обмовка не варта того, щоб про неї говорити довго. Навіть незважаючи на те, що обмовився президент, як то кажуть, за Фрейдом.

А от щодо впливу "світової економіки на кризу в Україні", можна сказати, що цей вплив вже допущений. Причому не економічними, а політичними діями влади.

По-перше, з МВФ не домовилися щодо нових траншів. І навряд чи вдасться. По-друге, з ЄС стосунки зіпсували настільки, що жодних економічних поблажок годі й чекати. Навіть Угоду про Асоціацію не парафували. Що й казати про перспективи створеня Зони вільної торгівлі... По-третє, на російському фронті теж проблеми. Ані ціну на газ не знижують, ані на український варіант створення газотранспортного консорціуму не погоджуються.

Тож пізно пити баржомі. Вплив "світової економіки на українську кризу" вже відбувся.

Олексій Краснопьоров, політичний консультант, креативний директор консалтингової агенції Concept GRoup

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.