А ви ще пам'ятаєте руїну?

13 червня 2012, 08:13
Власник сторінки
Политолог
0
559
А ви ще пам ятаєте руїну?

Політична реклама вбиває топорністю, порожністю і примітивізмом.

Політична реклама , яку крутять, по-моєму всюди, навіть у фан-зоні в перервах між матчами (мабуть, агітують шведів) просто вбиває. Вбиває своєю топорністю і одноманітністю. Вона у різних політиків схожа не лише одна на одну, а на власні і чужі зразки з попередніх виборчих кампаній.

Почнемо з реклами влади. "Руїну подолано"! Це через два роки повного контролю над країною. Просто цілковите покращення. Що це за месседж? Що і кому він несе? Що пропонує суспільству? І зрештою, чому він настільки банально і одноманітно киває на попередників. А відеоряд... Хто сказав, що подолання руїни проявляється у будівництві "Олімпійського"? Стадіон-то класний, але яке він має відношення до соціально-економічної ситуації, Бог його знає. Можна ще запропонувати ПР на президентських виборах-2015, киваючи на "попєрєдніків", використати гасло: "А ви ще пам'ятаєте руїну?" - "Так от, три роки тому ми її подолали". Ну, якщо креативу та ідей на інше не вистачає.

Тепер Королевська. Ну, це просто хіт. Міс Лютер Кінг якась... "У мене є мрія...". У мене тех є мрія. Не дивитися порожню рекламу без ідей і пропозиції виборцям, зняту в кращих традиціях "ніочом". Ну, про те, що сама Королевська виглядає абсолютно не живою, мальованою і не викликає жодних людських почуттів і емоцій (що вкрай важливо для політика, особливо якщо він претендує іменуватися "новим лідером") тут, мабуть, можна довго й не говорити.

Зрештою, опозиція. Ну, не може позиціонування опозиції будуватися лише на месседжах "Юлі - волю!" і  "скинемо режим Януковича - і заживемо".

Словом, не дивно, що в цій країні ростуть абсентеїстьські настрої і громадяни все більше відмовляються від участі у виборах. Не може народитися попит, якщо пропозиція є настільки порожньою і неякісною.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.