Лижі для Януковича

24 січня 2013, 13:28
Власник сторінки
політичний експерт
0
1169
Лижі для Януковича

Сподіваюся, Янукович хоча б взяв з собою лижі і не дурно з’їздив у Давос...

Бо наші зовнішньополітичні перемоги просто вражають. І так, за версією прес-служби, наш президент сьогодні:

1. "Звірив годинник" з Генрі Кіссінджером. Навіть, не маю уявлення як це могло статися. Швидше за все дєд, якому майже 90 років, не зрозумів, що сталося, хто до нього підходив і про що говорив

2. "Неформально" зустрівся з неназваними "світовими економічними лідерами". Ну і там сказав, що євроінтеграція - наш пріоритет. Так «голосно» сказав, щоб не дай Боже ніхто цього не почув.

Ну і знову ж таки загадка - що це була за зустріч і як він на неї потрапив і чи ці «економічні лідери» часом не «лижні інструктори», або тренери з особистісного росту. Є робоча версія, що Янукович просто помилився дверима (сарказм).

3. Зустрівся з клєрком - виконавчим головою Давоського форуму. Людиною, при всій повазі до нього, відповідальною за бейджики, синхронний переклад і роздатковий матеріал.

І з огляду на статус співрозмовника, наш президент, напевно, сказав йому приблизно таке: форум у вас класний – годують добре, поселяють нормально, розкатка якісна…короче, ми хочемо такий самий «давос».

А на ланч Пінчука наш президент не йде. Бо не то не запросили, не то немає з ким говорити. Єдине, на що ще можна сподіватися - це підписання угоди по сланцевому газу. Там дійсно можна себе реабілітувати.

А поки що я собі думаю - може Федорович хоча б лижі з собою взяв, аби поїздка даром не пройшла.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
ТЕГИ: Давос
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.