Перемогти завтра. Де опозиції взяти 226 голосів за вибори в Києві (рецепт)

02 квітня 2013, 15:30
Власник сторінки
політичний експерт
0
2156
Перемогти завтра. Де опозиції взяти 226 голосів за вибори в Києві (рецепт)

Всього 4 пункти:

1.Організувати стовідсоткову явку на повторне голосування за постанову. З урахуванням 9 депутатів, які сьогодні не голосували, завтра за київські вибори можна отримати мінімум 218 голосів.

2. Переговорити з Єремеєвим. У нього бізнес з заправками і двоє депутаті. Йому є що втрачати. Пообіцяйте, що новий мер Києва не дасть в обіду його заправки в межах міста. Запропонуйте ще щось. Наприклад, два округи на виборах до Київради. Це політика і треба торгуватися.
Будете мати 218 голосів+Єремєєв+2 його депутати = 221.

3.Комуністи не додали 11 голосів. Пообіцяйте їм 11 своїх голосів за скасування пенсійної реформи, в обмін на 11 голосів за київські вибори.
В сумі вже виходить 232.

4. Щоб був запас, переговоріть з тими мажоритарниками, які можуть підтримати питання виборів, і з якими  швидше все не говорили. Це Литвин і Жеваго.

І уже завтра у опозиції буде постанова про вибори в Києві. Через два місяці – свій мер і більшість у Київраді. А якщо і надалі будуть підходити системно до кожного голосування, то Янукович не протягне до 2015 року.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
ТЕГИ: выбори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.