Як Україна може використати досвід США у створені ветеранської політики

06 березня 2024, 14:50
Власник сторінки
0
5
Як Україна може використати досвід США у створені ветеранської політики

29 лютого українські та американські експерти провели конференціюз розробки плану дій щодо ветеранської політики в Україні

Інститут Демократії та Розвитку "PolitA", спільно з ГО "Вільні та Вірні", US Ukrainian Activists та White Ribbon Ukraine, організували конференцію з формування плану дій для медичної, психологічної та економічної реабілітації та адаптації ветеранів війни в Україні.

На конференції ми обговорили важливі теми, які стосуються ветеранів, такі як медична, психологічна, соціально-економічна підтримка, роль громадського сектору та міжнародної співпраці. Ми також почули думки та поради від експертів у сфері ветеранської політики, серед яких були представники  за їхню співпрацю.

Впевнена, що наш проєкт допоможе ветеранам в Україні та сприятиме дружбі між Україною та США.

Дякуємо усім, хто долучився до цієї важливої ініціативи! Разом ми зможемо зробити більше для підтримки та відновлення наших ветеранів. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Україна,війна,ветерани війни
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.