Кива. Епілог

13 грудня 2023, 16:02
Власник сторінки
эксперт, политолог
0
44
Кива. Епілог

Телеканал «Апостроф» звернувся до мене з проханням «розставити акценти у обговоренні теми ліквідації Іллі Киви».

Дійсно, з одного боку по цій темі сказано багато. А з іншого – як я і сказав на початку ефіру, у цій справі акценти вже розставлені Службою безпеки України. Спочатку коли джерела в СБУ детально розповіли ЗМІ, як у Підмосков’ї у результаті спецоперації Служби безпеки був ліквідований Кива. А потім, коли джерела у цій спецслужбі  ЗМІ фото і відео з місця цієї ліквідації зрадника Іллі Киви. Продемонструвавши кадри з місця ліквідації, СБУ поставила остаточну крапку в питанні, хто саме ліквідував зрадника.

«На фото тіло Киви лежить на снігу, а біля нього - плями крові. Також на ексклюзивному відео - спостережний пункт, де чекали на зрадника. Поблизу нього Кива часто знімав свої антиукраїнські відео. За даними джерела, за Кивою стежили давно, вивчали деталі маршрутів, пересування, розпорядок дня та звички. Водночас екснардепа-зрадника серйозно охороняли, але це не завадило СБУ ліквідувати його у Підмосков'ї», - йшлося у повідомленні з фото і відео з місця ліквідації.

Ведучий «Апострофа» абсолютно правильно зауважив, що ані керівник СБУ Василь Малюк, ані інші співробітники спецслужби ні в якому разі не стануть прямо підтверджувати свою причетність до ліквідації зрадників на тимчасово окупованих територіях нашої країіни або в РФ.

Але в той же час, у пресі ще кілька місяців тому йшлося про те, що існує так званий таємний «список Малюка», куди входять воєнні злочинці та зрадники. Й Кива – один із фігурантів цього списку й одна із цілей СБУ. Тож його ліквідація стала сигналом усім зрадникам та військовим злочинцям, що їх не вдасться знайти захист навіть у глибині Росії.

Саме так діє ізраїльська спецслужба «Моссад», який знаходить та ліквідовує злочинців практично по всьому світові. Й досвід «Моссаду» свідчить, що ліквідація одного зрадника дестабілізує роботу десятььох інших. Тому кожен з тих, хто вчиняв чи зараз вчиняє злочини проти України, має боятися того, що наступним після Киви буде саме він.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.