Чи бачать занепокоєні міжнародні партнери що тут роблять з їх грошима та хто...

22 червня 2023, 11:55
Власник сторінки
0
49
Комунікаційниця Восток СОС, такий офіційний у неї телеграм аккаунт

Впевнений багато у кого виникає питання куди ті всі лярди допомоги діваються. Про одну зі статей витрат я вирішив трохи розміркувати. Ця стаття, благодійна допомога від міжнародних організацій.

Всі досить бурхливо обговорюють, звинувачують та навіть тролять працівників державних відділів по роботі з громадськістю, але чому тільки державних?
   Я пам'ятаю одну організацію, "керівниця" Дворецька тоді там спокійно дерибанила гроші які рікою текли на допомогу на сході, але ж... Завжди є але... Ця вся допомога була у вигляді - поговорити, посміхнутись, поставити в журналі галочку. Таким чином "великі" та зовсім на волонтерських началах, але з ФОПами (підприємців реєструють, щоб простіше було красти гроші з різних джерел фінансування, та за різними статтями витрат) СОСкавці допомогли аж пів мільйона переселенців ! Можете собі уявити? Тобто кожен четвертий з 2014-2016 роки отримав від Дворецької допомогу про що міжнародні партнери були повідомлені, та які плескали в долоні, билися в екстазі та фоткались на конференціях з працівниками - рятувальниками - на паперах та на словах.  Але, наприклад моя сім'я з 5 людей навіть не чули про таку рятівницю та її діяльність. Дивно. Як же так могло статись? Можливо Американські донори праві й потрібні для піару, все тих же Американців - комунікаційники, в такі організації? Тобто хто платить кошти той і замовляє музику. Я вважаю справедливо., але де я, а де Дворецька. 
   6 лютого 2023 року Восток сос почало шукати комунікаційницю, і вот вони її знайшли, але про це трохи згодом.  
   Ось і посилання на оголошення, до речі вчора 21.06.23 ще одне з'явилось, комусь ще робоче місце підготували. 
   А на фото переможниця цього диво-конкурсу. Правда дуже схожа на прогресивну, ділову, професійну комунікаційницю? Не можу не вставити п'ять копійок про комунікаційницю у БТ "Мережа" - Львів, але то зовсім інша історія. Там дівчина взагалі просто отримує зарплатню і нічого, взагалі нічого не робить. Де б собі так присосатись, ой пристосуватись. 
   Ну справа ж не в тім. Річ у тім що ця керівниця восток сос, а саме Дворецька ще й в депутати намагалась влізти але, мабуть, у людей все-таки з очима все добре. Саме тоді вона почала закривати свої, ФОПи, виходити на паперах з управління організацією, хоча вона досі має якісь там коріння, та ще й заснувала ще одну організацію в назві якої є слово ДІЯ. 
   Навіщо такій безкорисливій, світлій, чудовій та пласкій людині стільки добра робити? Думаю відповідь можна побачити трохи подивившись ближче. 
   Жила в Криму, поки шаталась Києвом та за кордоном почалась війна, ця пристосуванка присосалась куди змогла і вийшла заміж, таким чином вона раптом стала самою постраждалою і ні кому іншому Американські платники податків не могли довірити кошти, тільки цій крупкій, я б сказав полу прозорій людині. 
   Звісно про їх величні проєкти які рятували Донбас ні хто не чув, але ж це не означає що не можна бігати по Брюселях розповідаючи як вони журнали заповнювали. Це така велика та важка праця за яку не тільки дякувати, за це ордени потрібно надавати. Пам'ятники вони скоро вже почнуть собі ставити як це чудовисько з МВС яке на Володимирській 15 виставило собі пам'ятник за життя, ще й зроблений коханкою. І все це за бюджетний кошт в установі де нема чим надавати премії простим сержантам...
   Так ось не здивуюсь коли ось ця Кримчанка за кошти грантів поставить, випадково схожий на себе пам'ятник і буде казати що це символ незламності та перемоги. 
   Ну і ще раз подивіться на людину яка перемогла конкурс і подумайте. Як вам? Це вона буде розповідати широкій громадськості, парламентарям, міжнародним занепокоєнним партнерам і т.д... Особливо мені ну м'яко кажучі неприємно. Але яблуко від яблоньки далеко не падає...Якщо ви розумієте про що я. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.