ЧОМУ РОСІЙСЬКІ АКТИВИ В УКРАЇНІ НЕ ПРАЦЮЮТЬ НА ЗСУ?

24 квітня 2023, 18:17
Власник сторінки
політичний консультант
0
1750
ЧОМУ РОСІЙСЬКІ АКТИВИ В УКРАЇНІ НЕ ПРАЦЮЮТЬ НА ЗСУ?

Чому конфісковані російські активи не доходять до ЗСУ

Пишуть, що черговий раз ДБР передало до АРМА вилучене в російських комерсів майно на 4 млн грн. Таких повідомлень йде по кілька в день. Проте, військові кажуть, що не відчувають зиску для ЗСУ від усіх цих конфіскацій та передач російських активів. 

Може тому, що АРМА - це вкрай неефективна контора? Я сам писав, що величезна кількість конкурсів на визначення управителя арештованими активами, які проводила АРМА, не просто провальні, а суцільно провальні. Раніше прибуткові підприємства та успішні виробництва просто банкротили і знищували під замовлення конкурентів. Головне, щоб була можливість вставити у “чорні списки” ту чи іншу фірму. Силовики, навіть, мають неабиякий досвід такого “законного рейдерства”. 

Яскравий приклад є кейс української компанії “Парімач”, яка виділила на допомогу ЗСУ мільйони гривень, а її вносять до санкційних списків та вибивають з ігорного ринку. Якщо вже бути до кінця відвертими, то за санкціями проти Парімач, за тим щоб цю компанію включили в санкційний список стоять конкретні люди із Служби. Робиться це свавільно і в позазаконний спосіб, без пояснення та аргументації. Просто тому, що хтось хоче зірвати куш, прикривши оборудку “питанням економічної безпеки”.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.