Коли проб’є остання година Росії

28 листопада 2022, 17:26
Власник сторінки
эксперт, политолог
0
72
Коли проб’є остання година Росії

За дев’ять місяців повномасштабної війни РФ в Україні народилась нова геополітична реальність найближчого майбутнього – в якій єдиної Росії вже немає.

Батько цієї нової реальності і за сумісництвом могильник останньої реінкарнації російської імперії В.В.Путін кожного дня продовжує робити усе від нього залежне задля того, щоб допомогти кожному із мільйонів росіян звикнути до найважливішого. А саме – до розуміння того, що абсолютно всі вони, без жодного виключення, 24 лютого купили квиток на швидкий поїзд в один кінець до станції «Розпад Росії».  

Ця роз’яснювальна робота Путіну вдається блискуче – росіяни, починаючи з еліти, всі більше починають усвідомлювати, що розпочата їхнім геніаліссімусом війна стовідсотково закінчиться розвалом їхньої великої (за розмірами) країни. І своєю підтримкою цієї війни (від 70 до 85% за різними опитуваннями), небажанням і невмінням змінити хід цього поїзду під управлінням машиніста з нав’язливою манією величі, вони дружньо неухильно наближають мить розвалу своєї батьківщини.

Бо Путін разом із населенням своєї країни кинули виклик набагато більш могутньому противнику – колективному Заходу. І стали постійно діючою деструктивною загрозою цивілізації 21 століття. Настільки серйозною загрозою, що тепер колективний Захід (разом з Україною як його невід’ємною і дуже важливою частиною) не зупиниться доти, доки ця загроза не буде купірована. Тобто, поки РФ не буде зруйнована і поділена на дрібні і у цілому безпечні державні утворення.

До глобальної стратегічної поразки РФ та її вже невідворотному розпаду призвела череда помилок російського керівництва. Кожна з яких лише поглиблювала і збільшувала у розмірах прірву, куди Росія почала скачуватися з 21 лютого. Коли Путін проголосив початок руху на дно прірви, першим кроком якого було визнання «ДНР – ЛНР», а усе вище керівництво РФ під час гротескно-одобрямсового засідання Ради нацбезпеки підтримало цей курс одноголосно. І вже за три дні, 24-го лютого РФ покотилася туди просто стрімголов.

По мірі того, як наростало протистояння Росії та колективного Заходу, керівництво все більшого числа західних країн починало розуміти ключову річ.  А саме: залишити після поразки Росії у війні цю країну в тому же самому вигляді лише з якими-то косметичними змінами а ля зміни в РФ після краху СРСР  – це значить знову отримати величезну кількість проблем від підступного та сильного ворога. Якщо раніше із числа провідних західних країн лише Англія схвально ставилася до перспектив розпаду Росії на невеликі та безпечні для інтересів Заходу країни, то тепер цей підхід поділяють набагато більше країн.

Бо, як правильно зазначає https://zn.ua/ukr/international/vijskovij-analitik-ahil-rustamzade-svit-pokinchit-iz-rosijeju-j-iranom-mi-tse-pobachimo-v-perspektivi-vid-kilkokh-misjatsiv-do-roku.html азербайджанський військовий аналітик Агіл Рустамзаде, Росія, а також Іран та Північна Корея — це країни з мисленням середини ХХ століття. Вони розуміють, що в них сьогодні все на кону. Тому роблять усе можливе, аби втриматися на ногах. Однак ці країниізгої і за укладом, і за багатьма іншими параметрами, не мають шансів вижити у ХХІ столітті.

«Я завжди казав, що ця війна закінчиться розколом Росії, - зазначає Агіл Рустамзаде. - Найімовірніше, росіяни постараються взяти паузу, ввійти в переговірний процес, щоб, скажімо, через два-три або п'ять років розпочати нові військові дії. Але цивілізований світ це розуміє. Як і те, що такі країни-ізгої, як Росія та Іран, — це тривала загроза всім. Тому ці країни будуть розвалювати й не дадуть їм можливості зберегти свою територію. Їх будуть ділити».

 Тому час знову повторити те, що я  констатував ще навесні –

 РОСІЙСЬКИЙ КАРФАГЕН МАЄ БУТИ ЗРУЙНОВАНИЙ ПРОСТО ЗАРАЗ.

 # кінець епохи Путіна 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.