США довіряють українським профспілкам

26 жовтня 2022, 17:42
Власник сторінки
заступник голови ФПУ
0
1797
США довіряють українським профспілкам

Наша співпраця із американськими політиками, грантовими та благодійними організаціями відбувається прозоро і без нарікань.

ФПУ, хоч і не є урядовою організацією, тримає високу планку і підтримує гідну репутацію держави на світовому рівні.

Це підтвердив сьогодні під час візиту до Федерації профспілок України американський дипломат, екс-помічник генерального секретаря НАТО та чинний Президент благодійного фонду Corus International Даніел Спекхард.

Наша піврічна співпраця триває без нарікань. І зараз Президент фонду особисто приїхав в Україну.  І не лише, щоб підбити підсумки співпраці з профспілками та обговорити  подальшу допомогу в гуманітарних питаннях. А й щоб на власні очі подивитися, в яких умовах перебувають вимушені переселенці у профспілкових санаторіях.

Нагадаю, що з 24 лютого в профспілкових закладах по всій Україні для вимушених переселенців було надано більше мільйона ліжко-днів, включаючи харчування та лікування. І ця допомога була б неможлива без підтримки міжнародних благодійних організацій, таких як Corus International.

 

 



 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.