Давід повалить Голіафа і праща вже свистить у повітрі

21 квітня 2022, 19:58
Власник сторінки
0
214
Давід повалить Голіафа і праща вже свистить у повітрі

Як Україна повалить недоімперію

На расії істерика. Вони чітко розуміють, що програють війну в Україні. Це на найвищому рівні. Заслуга цього - у стратегії української влади, керівництва ЗСУ, порад та допомоги міжнародної спільноти.
На початку вони хорохорилися про "Київ за три дні". І вони справді у цьому були впевнені, бо навіть послали колони росгвардії під Київ (які швидко були спалені повністю), задля стримування протестів у захопленому місті. Але не так сталося, як гадалося.
Вони вважали Україну слабкою у військовому відношенні. І це не просто так. Було чимало меседжів в інформ просторі про те, що ЗСУ не фінансується як треба, що склади з бк згоріли, що військова техніка в Україні застаріла, що солдати навіть не вдягнені як слід. І це спрацювало. Насправді ж стан ЗСУ був на рівні і українські військові дали впевнену відсіч окупанту.
Щодо стратегії. російські війська затягнули всередину України, щоб вони тут загрузли, вже не змогли просто вийти (бо це вже буде поразка). На північному напрямку вони йшли аж під Київ і там їх знищували цілими колонами. На південному напрямку їх затягнули до Херсона (багато питань як вони так вільно зайшли). На сході зупинили під Харковом. росія наглухо влізла в Україну і вихід буде означати їхню поразку.
Стратегічно - це правильні кроки. Тільки таким чином можна знищити недоімперію повністю, а не покоцати, щоб вона з новими силами прийшла знов через кілька років.
На професійну роботу ЗСУ та ТрО дивився весь світ. російські колони палали під Києвом, Черніговом, Сумами, Харковом, Миколаєвом. Маріуполь тримається вже майже два місяці в повній облозі. Просто неймовірно!! Світ повірив в Україну і світ побачив ізуверське обличчя росії, їхні страшні злочини та мету. Світ об'єднався в підтримці Україні.
Після поразки під Києвом росія стягнула війська на схід України. Поки тягнула, то світ активно почав допомагати Україні зброєю, боєприпасами, технікою та грошима. Дивлячись на кількість військової допомоги (а скільки її насправді рфія не знає) у росії істерика і на тлі свого масованого наступу на Донбасі, на тлі того, що перемовини вже не ведуться, вони передають в Київ якийсь проєкт договору для розгляду.
Вони розуміють, що програють битву за Донбас, як програли битву за Київ. І програють так, що звільнено від окупації буде і Маріуполь, і Донецьк з Луганськом. А далі буде звільнення Криму. І цей програш буде означати кінець існування держави під назвою (вкраденою колись у Русі) росія.
І ось тому вони так істерично хочуть підписати хоч щось, щоб зберегти за собою якісь позиції в цій війні. Але вони вже зробили свій вибір, коли йшли на Київ задля того, щоб знищити Україну як державу і тепер падають в ту яму, яку підготували для інших.
Вони не очікували такого спротиву і того, що світ об'єднається проти них.
росія програє цю війну. Це лише справа часу. Давід повалить Голіафа і праща вже свистить у повітрі.
Після поразки у війні в Україні, всередині росії почнуться незворотні процеси - бунти через зраду, голодні бунти, переділ влади, пошук винуватих, дефолт, боротьба за владу, війни за незалежність республік. Що залишиться від рф, як це буде називатись та скільки незалежних держав виникне після цього, сказати важко. Але можна сказати точно, що з цією дикою недоімперією буде покінчено назавжди. рашизм здохне і назавжди залишиться в історії як чорна пляма, а потомки росіян будуть зневажати своїх пращурів за те, що вони накоїли.
Разом до перемоги! Віримо в ЗСУ та ТрО! Слава Україні! 🇺🇦
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Россия,Украина,война,Украина-Россия,блоггер,блог,украинцы,Росія,блоги,блогер,Україна,российские войска,Война с Россией,Война в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.