«Підривник самотнього уазика». Нова зірка кремлівської пропаганди

21 лютого 2022, 12:32
Власник сторінки
0
56
«Підривник самотнього уазика». Нова зірка кремлівської пропаганди

Російські канали почали гнати інформацію про нібито затримання нібито українського агента, який цими вихідними нібито підірвав «самотній уазик» у Донецьку

І цей підривник самотніх уазиків не лише ознайомив роcпропаганду з детальними планами українського Генштабу, а й — увага — розповів здивованій публіці, що українські військовослужбовці нібито незаконно зайшли на територію Білорусі, щоб розвідати райони проведення білорусько-російських навчань! Шах та мат агресивній київській хунті!

Не будемо коментувати, навіщо Генштаб ЗСУ розповідає підривникам самотніх уазиків у Донецьку свої таємні плани та подробиці операцій у Білорусі (!). Просто нагадаю.

У понеділок, 14.02, відбулася розмова міністра оборони України Олексія Рєзнікова та міністра оборони Білорусі Віктора Хреніна. Мета — розпочати діалог та зміцнити взаємну довіру між оборонними відомствами.

У вівторок, 15.02, наш військовий аташе на запрошення білоруської сторони відвідав пуски ракет у рамках російсько-білоруських навчань.

Вже у середу, 16.02, білоруський аташе відвідав наші навчання у Рівному. (У проміжку був обмін інформацією з питань, що викликали занепокоєння, зокрема було поставлене питання по понтону, отримано відповідь, наш міністр про це говорив).

Вчора, 20.02 (!), наш аташе разом із аташе ще 15 країн (у т.ч. США, Польщі, Литви, Туреччини та ін.) відвідав фінальні заходи рос-білих навчань «Союзна рішучість-2022».

У результаті противник вирішив дискредитувати ці зусилля. Те, що обрано максимально дебільний спосіб, для росіян не має значення. Інформація про нібито вторгнення українців до Білорусі інтегрована у найгарячіший інформаційний потік. І розганятиметься.

На щастя, вже є трирівневий механізм контактів із міністерством оборони Білорусі. І будь-який інцидент, якщо він станеться, миттєво усувається. Білорусам не потрібно слухати підривників самотніх уазиків. Вони можуть зателефонувати до Києва та отримати всі відповіді. Цього у Росії і бояться.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.