Топографічний кретинізм кремлівської пропаганди

09 лютого 2022, 09:27
Власник сторінки
0
120
Топографічний кретинізм кремлівської пропаганди

Під топографічною дезорієнтацією (топографічним кретинізмом) вчені розуміють абсолютне невміння людини орієнтуватися на місцевості навіть з наявністю карти.

Нещодавно рупор пропаганди кремля «Иносми.ру» опублікував «сенсаційну» статтю: Le Figaro (Франция): на Украине тень Москвы нависает над венгерским меньшинством в Закарпатье , в якій йдеться про «страшезний тиск» на угорську меншину Закарпаття. До статті додано також переклад гнівних коментарів, написаних нібито співчуваючими французами.

 

 

Однак, автори перекладу публікації схоже скурили не тільки буквар, а й підручники з географії, оскільки назвали Закавказзя «исконно венгерской землей». Я особисто поважаю суверенність Азербайджану, Вірменії та Грузії, тому радив би кремлівським Паганелям детально вивчити питання «територіальних» претензій Румунії до Забайкалля.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.