Момент істини

20 січня 2022, 14:26
Власник сторінки
эксперт, политолог
0
859
Момент істини

«Посередники в Норманді» Німеччина і Франція так і залишились посередині. Їхній принцип - «Ні нашим, ні вашим».

Наші єдині надійні партнери, на яких можемо покластися у намаганнях захиститися від зазіхань Росії – це Сполучені Штати та Велика Британія. «Посередники в Норманді» Німеччина і Франція так і залишились посередині. Їхній принцип - «Ні нашим, ні вашим».

На словах вони готові допомагати нашій країні у нинішній кризовій ситуації. А в реальності – і бояться прогнівати Путіна, і хочуть підтримати «рублем агресора» свої економіки.

AMICUS AMORE, MORE, ORE, RE COGNOSCITUR. Давні римляни знали, про що говорили – Друг насправді, пізнається не тільки у тому, як він любить, показує свій характер, у промовах, але і у справах. В тому числі, й у біді.

Американці та англійці (а також їхні союзники канадці) практично допомагають нашій країні у безпековій кризі тим, чим могуть – зброєю, інструкторами, елітними підрозділами, розвідувальною інформацією, формують списки санкцій проти Росії на випадок початку Москвою повномасштабної агресії.

А Німеччина не те, що не надає нашій країні оборонної зброї, а навіть не надає свій повітряний простір Великій Британії для постачання зброї в Україну.

Британці, звичайно, все одно дістаються України - обхідним шляхом, через Данію. І їхня протитанкова зброя потрапляє до українських військових частин.

А Німеччина не втомлюється демонструвати їхній варіант рецепту, як під риторику захисту демократії умиротворити агресора.

В той час як ще Черчилль на подібні спроби своїх співвітчизників стосовно Гітлера надзвичайно чітко пояснював: «Ви не можете домовлятися з тигром, коли ваша голова у нього в пащі!»

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.