Кіровоградщина: «Кінець епохи довгобудів» знову не настав

29 грудня 2021, 12:37
Власник сторінки
Не журналист
0
398

Міністру молоді та спорту Вадиму Гутцайту звичайно ніхто не сказав, що цю важливу частину великого спортивного об‘єкту ще не скоро здадуть в експлуатацію.

Спортивна дитячо-юнацька школа олімпійського резерву 2 в Кропивницькому знову потрапила на головні сторінки медіа. Губернаторка Марія Чорна відрапортувала про завершення «великого будівництва». На дійство запросила чергового міністра і десятки журналістів. Але насправді до повної готовності об‘єкту ще дуже далеко.
Чому так поспішно довелося заявляти, що настав «кінець епохи довгобудів»?
Насправді причина криється в банальному – Офіс Президента показав Чорній червону картку. Провал за десятком напрямків діяльності ОДА – стався в регіоні вперше за багато років. По суті, якби не було голови, апарат ОДА мабуть спрацював би краще…
Теоретично Чорна могла б увійти в історію, як перша жінка-губернатор Кіровоградської області. А насправді вляпалася! І очевидно, що отой самий «кінець», про який так гордо розповіла всім у контексті СДЮШОР-2, став ще ближчим особисто для неї.
То що ж не так з розпіареною школою олімпійського резерву?
Окрім косметичного ремонту, який тривав мало не десять років, і на якому піднялися кілька нардепів, голів ОДА і підрядників, мали місце ще й інші – набагато складніші за своєю суттю роботи. Зокрема, будівництво електропідстанції.
Міністру молоді та спорту Вадиму Гутцайту звичайно ніхто не сказав, що цю важливу частину великого спортивного об‘єкту ще не скоро здадуть в експлуатацію.
Зате поводили, як ряженого, пофотографували і відправили на Київ.
Так само, до речі було і з прем‘єром Шмигальом, коли той два місяці тому теж мало не відкривав СДЮШОР-2.
Уже тоді місцеві політичні і бізнеселіти говорили, що на Кіровоградщину чекають критично низькі показники розвитку і натякали про необхідність змінювати керівництво регіону.
Сьогодні про це вже говорять вголос.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Кабмін,Кіровоградська область,Офіс президента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.