Сто днів «по-чорному»: 10 запитань до голови Кіровоградської ОДА

03 вересня 2021, 23:26
Власник сторінки
Не журналист
0
1405
Сто днів «по-чорному»: 10 запитань до голови Кіровоградської ОДА
фото: Кіровоградська ОДА

Мешканці Кіровоградської області уважно стежать за роботою губернаторки Марії Чорної, яку президент Володимир Зеленський призначив 27 травня. 4 вересня виповнюється 100 днів на посаді.

Очевидно голова ОДА напише пост у фейсбуці зі щемливим: «Як же непросто, але я працюю. Бо я у тебе єдина…» А бот Людушка Вєхтєва знову прокоментує, що Марія Володимирівна послана Богом.  

Звичайно Зеленському далеко до бога. Хоча, він про себе може так і думає. 

Проте, судячи з політики, яку веде губернаторка, послана вона на Кіровоградщину насправді партією «Батьківщина». І ось тут виникають питання. Риторичні. 

1. Чому голова Кіровоградської ОДА, посадова особа, яка призначена представляти в області позицію президента, виконуєте завдання з офісу Тимошенко (не Кирила, а Юлії)? 

2. Чому голова Кіровоградської ОДА не можете знайти спільної мови з фракцією президентської політичної сили в обласній раді? 

3. Чому з головою Кіровоградської ОДА мери найбільших міст Кіровоградської області не знаходять комунікації? 

4. Як за сто днів голові Кіровоградської ОДА вдалося налаштувати проти себе голів ОТГ? 

5. Скільки ще часу потрібно голові Кіровоградської ОДА, щоб почати працювати на Кіровоградщину, а не на «Батьківщину»? 

6. Як голова Кіровоградської ОДА може вірити в майбутнє України, коли її син і внук живуть за кордоном? 

7. Скільки землі отримали брати та інші родичі голови Кіровоградської ОДА, поки вона керувала департаментом агропромислового розвитку? 

8. Коли Кіровоградська область почне ставити рекорди в економіці, в промисловості, освіті, охороні здоров‘я, а не з виконання гімну та у заїзді на велосипедах у вишиванках? 

9. Що має статися, щоб голова Кіровоградської ОДА припинила виправдовувати свого кума Андрія Балоня, якого звинувачують у хабарництві? 

10. Чому голова Кіровоградської ОДА не відреагувала на той факт, що на День Незалежності України область не була представлена своєю інсталяцією серед інших регіонів на Майдані? 

У підсумку, за 100 днів про Кіровоградську область згідно інсайдів у кабінетах ОП говорять частіше, ніж про інші регіони. І там уже задумуються чи варто продовжувати терпіти таку роботу «по-чорному» чи доцільніше виправити помилку, поки не пізно.


ПРУФИ: https://drive.google.com/drive/folders/1cvgeKQcFA1hvyvWVv05ENdPpItS0J4Q1?usp=sharing

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Кировоградская область,міський голова,ВО Батьківщина,Голова РДА,Слуга народа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.