Перейменувати Україну в Україну-Русь? Опитування в Києві #InfoMaidan

08 вересня 2021, 11:54
Власник сторінки
0
100
Перейменувати Україну в Україну-Русь? Опитування в Києві #InfoMaidan

Такі справжні думки українців

Перейменувати Україну в Україну-Русь? Опитування в Києві #InfoMaidan

Багато обговорень по цій темі на ТБ. Тема стала досить скандальною. А що з цього приводу думають пересічні українці, якщо вийти на вулицю і запитати їх — про це дізнаєтесь з цього опитування, проведеного в Києві.

А це оригінал одним шматком без нарізок та склейок для тих, хто скаже, що відповіді були нарізані і показані тільки ті, що були комусь потрібні.

 Розповсюджуйте цей матеріал соц мережами. Показуйте своїм друзям та знайомим. Вішайте в коменти на сторінках владних структур, ТБ каналів, чиновників, депутатів та блогерів. Це справжні думки українців з цього питання.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Задай вопрос,соцопросы,блоггер,блог,видео,ответы,украинцы,опрос,блоги,Киевская Русь,Блогосфера,мнения,Мнение,микроблоггинг,блогер,блоггеры,опросы,видеоблог,соцопрос,блог-платформа,социологический опрос,Україна,русь,блогери,манипуляции мнением,опитування,новое в блогах,Київська Русь,соцопитування,политики в блогах,фейковый блог,блог личности,видео блог,видео youtube
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.