Кремлівські окупанти проводять випробування вакцини на мешканцях псевдореспублік

04 серпня 2021, 11:26
Власник сторінки
0
Кремлівські окупанти проводять випробування вакцини на мешканцях псевдореспублік

Вожді ОРДЛО поділилися «радісною» звісткою про доставку в «республіки» вакцини Sputnik Light і вже звітують про початок її застосування

Згадується про 86 тис. доз для ОРДЛО, якими вакцинують місцеве населення. У Луганську заявили про початок «імунізації» 29.07, в Донецьку - на день пізніше.

Але, як завжди, є нюанси.

По-перше, максимально стримані відгуки про використання даної вакцини в Росії. По-друге, максимально туманні пояснення на тему, кому ж вона показана? Акцент роблять на тому, що Sputnik Light потрібно колоти тим, хто вже уколовся «Спутником V» або перехворів коронавірусом. Тобто, якась «ревакцинація». Але вакцинують всіх.

По-третє, за повідомленнями медиків з ОРДЛО, до процесу вакцинації проявляють нездоровий інтерес представники МОЗ РФ і ФСБ. Вони збирають усі практичні дані стосовно побічних ефектів вакцини, реакції, повторного інфікування і т.д.

По суті, Росія використовує ОРДЛО як полігон для випробування медпрепарату невідомої природи.

Як відомо, в ОРДЛО , згідно зі статистикою окупаційних адміністрацій, ковід показує захмарний рівень летальності. У листопаді-грудні 2020 року він становив 11%. Зараз - 7,5-8,5%. Що в 3-4 рази вище, ніж на неокупованій території України.

Причина - відсутність тестування і елементарної медичної допомоги. Тобто, реальний рівень захворюваності - значно вище, що випливає не тільки з масового приховування фактів захворювання і смерті, а й з кількості «пневмоній».

На даний час «вакцинні перегони» для РФ проходить вкрай невдало. Кремль багато наобіцяв різним країнам, але послідовно зриває поставки вакцини або поставляє замість неї якусь проблемну рідину. При цьому на постійній основі блокується можливість спокійно зробити щеплення жителям ОРДЛО на КПВВ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.