ШОК! Росія та НАТО виявилися давніми партнерами та союзниками

24 червня 2021, 11:25
Власник сторінки
0
132
ШОК! Росія та НАТО виявилися давніми партнерами та союзниками

Ой, як невдобно вийшло

Коли Росія удає нібито протистояння з НАТО, то це лише театр, який вона показує задля того, що у неї нібито є зовнішній ворог - так легше відволікати росіян від внутрішніх проблем та грабувати їх.

Насправді РФ та НАТО є офіційними партнерами та активно співпрацюють вже не один десяток років.

Є офіційний документ, який був підписаний між РФ та НАТО ще в 1997 році, і назва йому

"Основополагающий акт

о взаимных отношениях, сотрудничестве и безопасности между Российской Федерацией и Организацией североатлантического договора"

Ось лінк на повний текст цього документу

Якщо росіяни дізнаються про це, то всю основу та фундамент російської пропаганди - "НАТО - ворог Росії! НАТО готує наступ!" буде зламано і РФ просто дуже швидко розвалиться.

 Фото: зустріч головного військового керівництва НАТО та РФ з питань співробітництва в Баку, 2018 рік.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Россия,Украина,армия и вооружение,НАТО,НАТО-Украина,Украина-Россия,блоггер,Евросоюз,блог,украина - нато,украинцы,Росія,блоги,армия,россияне,Блогосфера,договор,микроблоггинг,блогер,блоггеры,Украина-НАТО,политика,видеоблог,блог-платформа,Україна,політика,блогери,новое в блогах,политики в блогах,договір,блог личности,видео блог,Россия-НАТО,Учения НАТО,саммит НАТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.