Socar, Proton, Glusco і «Роснефть». Або де плівки, Бігус?

08 червня 2021, 13:07
Власник сторінки
член Наблюдательного совета Института энергетических стратегий
0
55
Socar, Proton, Glusco і «Роснефть». Або де плівки, Бігус?

Socar стала оператором поставок російського дизеля і автогазу «Роснефти». Зайняли місце оператора Proton Energy.

А тепер Socar – чисто випадково, ну просто ніякої бізнес-стратегії – купує мережу АЗС Glusco. Не багато, не мало – 127 АЗС. Ну поки процес йде. Але як кажуть скоро казка мовиться та не скоро діло робиться.

Ні, це звичайно заміна Proton на Socar, купівля АЗС Glusco – це ніякий не переділ ринку. Це вам здається. І, звичайно, ніякої політики у цьому немає. Все чесно. Прийшли, запропонували ціну, взяли, пішли.

І я взагалі до чого це все веду. Слухав тут днями плівки Бігуса – про вугілля, про електроенергію, про схеми. Так цікаво стало. А що ж зараз говорять про справу Socar, Proton, Glusco і «Роснефті»? І навіть переказують захоплені коментарі про плівки Бігуса (ай да розслідувач, ай да молодець)провідних журналістів, які удостоюються честі смажити шашлики із Зеленським. Жаль, звичайно, що ці журналісти не запитали думку Зеленського чи хто там знаходиться поряд із Зеленським про Socar, Proton, Glusco і «Роснефть».

А то не хочеться чекати іще шість років, щоб знову із завмиранням серця слухати плівки Бігуса. Тому, Бігус, де плівки про події 2021 року? Давай їх сюди!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: АЗС,Роснефть,SOCAR
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.