Що ховалося за косоворотою вишиванкою Зеленського насправді

21 травня 2021, 20:23
Власник сторінки
0
347
Що ховалося за косоворотою вишиванкою Зеленського насправді

Це потрібно розуміти

#InfoMaidan

Прес-конференція Зеленського за два роки його президентства минула. А хтось щось може сказати про що він там розказував, на які запитання відповідав? Нічого не знаєте по суті? Так і мало бути. Такий і був задум. Так працює інформ-простір, якщо його правильно налаштувати на певні цілі.

Але можу сказати що ви запам'ятали. Запам'ятали Зеленського в нібито російській сорочці, літак без двигунів і що він щось там пригрозив Ахмєтову. Це все, більше нічого.

Чому так і навіщо? Та щоб ви не думали про те, куди подівся ковідний фонд з десятками мільярдів гривень, вже майже літо, а посадок так і нема, чому олія за ціною м'яса, куди поділися ліси в Карпатах, хто зараз копає бурштин, як так вийшло, що відвертий колаборант Аксьонов опинився в Раді, чому вагони Газпрома їздять Україною і багато іншого. Про це ви не маєте думати, а тільки про косоворотку, літак без двигунів та щось там про Ахмєтова.

 Про вишиванку/косоворотку - зранку вкидають фото. Починають розкручувати зраду. Зрада і досі крутиться. Але в підсумку виходить інфа авторитетного спеціаліста, який каже, що зради немає, а ви всі дурні, хто кричить, що це російська сорочка, адже це справжня українська вишиванка. І додасться фактаж. Але корисні ідіоти продовжують це нести, відволікаючи народ від насправді важливих питань.

Літак без двигунів пустили мемом "Мрія Порошенка і Мрія Зеленського". Та то взагалі літак "Руслан". То не "Мрія". То літак "Руслан" в ангарі. В ангарі і має стояти літак в недобудованому вигляді. Але відволікання працює і ніхто вже не замислюється про насправді важливі питання.

Про Ахмєтова взагалі нема чого коментувати - це примітивна класика, обісрати людину, на яку працюєш. Так само багато тих, хто удає з себе найпатріотичніших патріотів України можуть іноді поливати Медведчука, але насправді підтримують його інтереси. Так працює політика і це найпростіші речі.

І ось вчора весь день крутилися інтернетом косоворотка/вишиванка, літак без двигунів, Ахмєтов. Народ ведеться. Схема працює. Про головне не говорять і не запитують. Так буде і другий строк президентства Зеленського. А там вже й не за горами правління довжиною у 20 років, як Путін в Росії. Не вірите? Ну, подивимось. Щоб бачити далі, треба дивитись глибше.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Киев,блоггер,блог,завод,украинцы,Антонов,блоги,Блогосфера,микроблоггинг,блогер,блоггеры,политика,видеоблог,заводы,Київ,блог-платформа,Владимир Зеленский,ДП Антонов,Україна,прес-конференція,блогери,новое в блогах,вишиванка,политики в блогах,видео блог,Зеленский скандал,Володимир Зеленський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.