Харчування ЗСУ: Мы делили апельсин, много нас, а он один!

25 квітня 2021, 19:36
Власник сторінки
0
65

На крайному обговоренні комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки було багато розповідей про систему харчування в ЗСУ.

Факт - годують краще ніж до війни, але й до ідеалу ще дуже далеко. Зараз ЗСУ годують ТОВ "ВІЙСЬКСЕРВІС-ВОЛОНТЕР" та ТОВ "РЕСУРС-СЕРВІС КМ". 
 За твердженням волонтера Діани Петрені, ці дві компанії то по суті одна й та ж фірма, військові пам’ятають її під назвою «ГЕУС-групп», а ще раніше «АДМЕТ ГРУПП» (створена тиловиками ЗСУ), яка зайшла на ринок харчування ще за часів справжнього полковника Анатолія Гриценка. 
 В армії змінюється керівництво, йдуть в історію політичні особи, а схеми офіцерів тилу ЗСУ середньої ланки старих часів - невмирущі.  
 Поламати цю систему - це був би геройський вчинок, вартий увіковічнення в граніті. А якщо ще й під себе... то кірм пам’яті буде і рахунок в банку.  

 Більше у каналі Телеграм ГенШтаб Genshtab_AFU  

 Депутати комітету хочуть сісти на поток - активно включилися в лоббі окремих дрібних постачальників, або намагаються потягнути свої фірми. Усе без альтруїзму та далеко не з турботою про солдатський стіл.  
 Ми вже писали раніше, що ймовірне саме через бажання окремо кожної сторони підм’яти харчування ЗСУ, розійшлися дороги Ірини Верещук та партії "Голос".  
Можемо і помилятися, але член Комітету від "Голосу" Сергій Рахманін розповів про погане харчування у трьох військових частинах на передку в ООС, куди він особисто їздив. Їздив - чи не їздив? Ось в чому питання. Офіційні документи з ООС, за нашими джерелами, кажуть що в ООС нардеп Рахманін ніразу не їздив.  
Може хтось його там бачив? Напишіть нам.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Сергей Рахманин,Збройні Сили України,ЗСУ,харчування,Партия Голос
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.