Хомчак, Дроздов, літак, мільйони

20 лютого 2021, 08:44
Власник сторінки
0
31
Хомчак, Дроздов, літак, мільйони

Про суди головнокомандувача ЗСУ генерала Руслана Хомчака разом із командувачем ВПС ЗСУ генералом Сергієм Дроздовим проти міністра Андрія Тарана чули всі.

Щоб люди краще зрозуміли несправедливість Тарана, воєначальники ЗСУ звернувся до сайту ''Бебель''. Більше ми писали тут 👉 https://t.me/Genshtab_AFU/595
 Анонімні джерела ''Бабеля'' в Генштабі  і керівник пресцентру командування Повітряних сил Юрій Ігнат загалом прояснили ситуацію. Літаки, залишки льотного складу ЗСУ, літали з приватними рейсами до Руанди, Румунії, Китаю, Єгипту і за 6 років заробили аж 60 мільйонів гривень або 2 млн дол (по 10 мільйонів грн за рік). Цих грошей вистачило б хіба на поліровку фюжеляжу. В Єгипті літак зломався. Така в нього природа - ломатися від експлуатації. Грошей на ремонт не було. Вийшла пєчалька, довелося Хомчаку і Дроздову йти просити Міністерства.
Вважаємо, що Хомчак і Дроздов заслуговують нашої підтримки, адже що поганого вони зробили?
👌Що поганого, що залишки транспортної авіації ЗСУ виконують комерційні перевезення як повітряне «Глово»?
👌Що поганого, що Міноборони не давало дозвіл на ці перевезення, але льотчики водночас у цей незаконний спосіб отримали досвід польотів?
👌Що поганого, що мільйони на перевезеннях йшли не в держбюджет, а на рахунок спецфонду Повітряних сил для ремонту літаків?
👌Що поганого, що за гроші зі спецфонду нічого не ремонтували, а списували на премії собі?
👌Що поганого, що коли за кордоном літак зламався, Хомчак і Дроздов попросили гроші в Тарана на ремонт?
👌Що поганого, що Таран не знав про ці польоти і заробляння на них грошей, і тому провів це ганебне і несправедливе розслідування?
👌Що поганого, що Хомчаку і Дроздову не сподобалося, що Таран заборонив військовій авіації виконувати комерційні перевезення і вони подали до суду?
👌Що поганого, що генералам хочеться отримати назад прибутковий бізнес на армії?
Вважаємо Тарана тираном і узурпатором. Молодому батьку і майже пенсіонеру дуже потрібні ті мільйони зі спецфонду. На ремонт через вимотку ресурсу і закупівлю нових літаків українці податками скинуться знову. А якщо не скинуться, то нічого страшного - літак впаде, льотчики загинуть, під «Пливе кача» проведуть розслідування, згідно якого визнають екіпаж. Лайфхак з економії бюджетних коштів від Хомчака і Дроздова.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Таран,збройні сили,авіація,ЗСУ,Хомчак
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.