У Криму дітей змусили скласти присягу російській "Юнармії"

19 лютого 2021, 15:06
Власник сторінки
0
15
У Криму дітей змусили скласти присягу російській  Юнармії

мілітаризація Крим

У тимчасово окупованому Російською Федерацією Криму триває мілітаризація дітей та молоді. Так, черговий акт протиправних дій було зафіксовано у Євпаторії. Там школярів змусили скласти присягу в урочистій обстановці мілітаристській дитячій організації "Юнармія".

"Окупований Крим вже перетворився на табір з підготовки майбутніх бойових загонів Путіна. Євпаторія. Нові малята-путінята склали присягу "Юнармії" та отримують берети".

Російські окупанти не упускають жодної миті для своєї підступної пропаганди та мілітаризації українських дітей і підлітків.

На кадрах видно, що молодь вишикували під прапором організації країни-агресора, а силовики окупантів вручили їм червоні берети. До пропагандистської акції долучили як хлопців, так і дівчат. Так ворог намагається змалку готувати маленьких українців до готовності поповнити лави армії загарбників у майбутньому.

        Можна зрозуміти не свідомі дії юнаків, але чим думають їхні батьки які відправляють своїх дітей вчитись стріляти й вбивати не зрозуміло. Невже, за сім років, людям на стільки промили мозок, що вони не розуміють всього того, що на справді відбувається у лавах так званих "Юнармійців".

        Коли прийдуть перші труни з їхніми дітьми, тоді вони все зрозуміють, але буде вже занадто пізно.
Хочеш знати більше, підписуйся: 
https://t.me/Occupant_Pro

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.