Зеленський телеканали Медведчука зачинити не можна залишити

04 лютого 2021, 14:42
Власник сторінки
0
106
Зеленський телеканали Медведчука зачинити не можна залишити

Про це можна говорити довго

#InfoMaidan

Хід Зеленського був сильним. Це був хід, який об'єднав на його підтримку патріотичне суспільство. Навіть затяті його критики написали в підтримку закриття телеканалів Медведчука.

Але чи все так дійсно добре ..

Що отримав від цього Медведчук та його братія. Вони отримали теж підтримку електорату і деяку мобілізацію. Їм почали співчувати та казати про безсилля влади і тому вже вона вимушена була зробити аж такий крок. Але на далеких дистанціях вони безумовно втратять. Вони не зможуть окучувати інформаційно своїх прихильників і підтримка буде стрімко падати.

Доволі сильный удар отримав Порошенко. До нього постало питання чому за його каденції цього не було зроблено. Він надав коментарі з цього приводу, але твердої відповіді на запитання не пролунало.

 Зеленський в даній ситуації впевнено підняв прапор перемоги. Але і він цей прапор може не втримати.

Вже зараз є інформація про термінове скликання РНБО. Чому саме поки що невідомо. Але інсайди кажуть про ймовірну активізацію бойових дій в зоні ООС. Це цілком можливо, адже удар було нанесено по інформаційній зброї Росії, яку вона розташувала всередині України. Тож, цілком можлива і аж така відповідь від Москви. Їм це буде додатково вигідно - увага від справи Навального, палацу Путіна та протестів по всій РФ перейде до активних бойових дій на Донбасі.

Також є інформація про активну роботу силового блоку ОПЗЖ в регіонах, яких хочуть звозити в Київ задля протестів під ОПУ. На це націоналісти вже дали відповідь та готовність до мобілізації задля протидії антиукраїнським силам.

Якщо шукати інтереси, то пан Медведчук поліз в газові справи і почав роботу по частковому віджиму газових мереж та облгазів. Отримав за це удар по медіа ресурсах. Хто ж захоче, щоб у нього відібрали такий смачний шмат пирога. Тепер не має ані газу, ані телеканалів.

#ДумайтеСамостійно

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Киев,депутаты,блоггер,блог,Медведчук,украинцы,депутат,блоги,политики,Блогосфера,закрытие,микроблоггинг,народный депутат,блогер,блоггеры,телеканалы,телеканал,политика,видеоблог,партии,Київ,закриття,блог-платформа,Україна,життя,блогери,Виктор Медведчук,новое в блогах,политики в блогах,блог личности,видео блог,ОПЗЖ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.