Податок на квадратні метри.

04 січня 2021, 21:14
Власник сторінки
управлінець
0
35

В Україні в 2021-му власники великих квартир і будинків зобов'язані заплатити 25 тис. грн. А якщо у Вас квартира більше 60 квадратних метрів ,то готуйтеся сплачувати податки....

Доброго дня і ось ще одне нововедення з 2021 року. Прошу ознайомитися:
В Україні в 2021-му власники великих квартир і будинків зобов'язані заплатити додатковий податок в розмірі 25 тис. грн. Про це йдеться в 266-й статті Податкового кодексу. Таку доплату потрібно заплатити тим, хто володіє квартирами площею від 300 квадратних метрів і (або) будинками від 500 квадратів(рахують всі квадрати, в том числі гаражі і господарські приміщення).Це одноразова обов'язкова сума, але всі остальні податки рахуються по формулах.
Там описано, якщо квартира уже більше 60 квадратних метрів, а будинок 120 квадратних метрів оподаткування кожного лишнього квадратного метра обов'язкове.
Це при тому, що комунальні оплати ростуть з кожним кварталом все більше і більше, тепер податки на квадратні метри з'явилися,які також будуть збільшуватися, а що далі?
Читаючи це нововедення зрозуміло лиш одне, економіка в країні не працює, зарплатню люди не отримують, хвороба поширюється, комунальні послуги зростають і податки, як гриби з кожним днем ростуть і з'являються все нові і нові.
Цікаве питання: з чого можливо простому смертному їх оплатити?
Шановні керівники України, зупиніться, адже Ви створили не країну, а концтабір і вишукуєте кого і як швидше знищити, але перед смертю забираєте все.....
Якщо Ви не боїтеся ні Бога, ні чорта, то подумайте, що Ви залишите після себе?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Україна,податок на нерухомість,комунальні послуги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.