"Нормандські радники" не ухвалили жодного документа - переговори тривали понад 8

11 лютого 2022, 08:09
Власник сторінки
управлінець
0
25
 Нормандські радники  не ухвалили жодного документа - переговори тривали понад 8

"Нормандські радники" не ухвалили жодного документа - переговори тривали понад 8 годин За результатами майже дев'ятигодинних переговорів політичні радники лідерів країн "нормандської четвірки" не ухвалили жодного документа.

"Нормандські радники" не ухвалили жодного документа - переговори тривали понад 8 годин
За результатами майже дев'ятигодинних переговорів політичні радники лідерів країн "нормандської четвірки" не ухвалили жодного документа.
"Сьогодні ми не змогли дійти якогось спільного документу. Справді, практично 9 години тривали ці переговори... Було б дуже добре, якби на другу зустріч у "нормандському форматі" після тривалої перерви ми змогли щось узгодити, таке бажання є , але сьогодні сталося, як сталося".
Президент США Джо Байден порадив американцям, що залишаються в Україні, поїхати.
Джерело: Байден в інтерв'ю NBC News
Пряма мова: "Американським громадянам слід виїхати зараз. Не схоже, що ми маємо справу з терористичною організацією. Ми маємо справу з однією з найбільших армій у світі. Це зовсім інша ситуація, і все може швидко вийти з-під контролю".
Деталі: На питання до Байдена, який сценарій може спонукати його направити війська для порятунку американців, що втікають із країни, Байден відповів: "Ні. Це світова війна, коли американці і Росія починають стріляти один в одного".
Війна ?????? І чим скінчиться?????Хто переможе?????Що чекати простому українцю?????
Я, звертаюся до керівників Держав, від свого імені і українців, які мене підтримують, ми не хочемо війни, ми хочемо жити в мирній,добротній Україні.
Якщо для того, щоб був мир та добробут на Землі, хватить мого життя, то візьміть його, тільки дайте Україні процвітати. Я Вас молю про це кожного дня.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости мира
ТЕГИ: Украина,нормандская четверка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.