Пане Шмигалю, інтелектуальний локдаун в уряді закінчиться після вашої відставки!

03 грудня 2020, 13:32
Власник сторінки
Народный депутат Украины, глава профильного Комитета ВРУ
0
37
Пане Шмигалю, інтелектуальний локдаун в уряді закінчиться після вашої відставки!

На жаль, інтелектуальний локдаун в нашій країні спостерігаємо вже понад рік. Жодних чітких рішень від влади - законотворчий та антикорупційний процеси, процес боротьби з пандемією…



Усе це - процеси заради процесу! Не бачу рішучих кроків, жорстких рішень та роз’яснень для громадян. Уся країна живе не розуміючи, що буде завтра!

Міністр внутрішніх справ каже, що потрібен негайний локдаун, Міністр охорони здоров’я, що не потрібен, Прем’єр-міністр, що потрібен, але на Різдво і Новий рік, а очільник парламентської фракції «Слуга народу», що потрібен на 90% і інтелектуальний… Що взагалі означає «інтелектуальний» і «повний» локдаун, і який саме введуть в Україні?


Прем’єр-міністр України має якнайшвидше доповісти ситуацію і роз’яснити, чого українцям слід очікувати на новорічні свята, оскільки люди не знають, до чого готуватися в умовах епідемії. Що відбуватиметься із залізничним сполученням та громадським транспортом, школами та дитсадками, ТРЦ та кафе? У яких умовах громадяни зустрічатимуть новорічні свята. Бо всі щось планують, але з боку уряду лише чутки й нічого конкретного.


Я, звичайно, не такий інтелектуал, як урядовці, але переконаний, що люди чекають від нас результату, а якщо він не передбачається, пропоную Шмигалю разом із Степановим нарешті піти у відставку. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: карантин,Денис Шмыгаль
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.