Чи треба розпустити Раду? Опитування в Києві

20 листопада 2020, 14:38
Власник сторінки
0
59
Чи треба розпустити Раду? Опитування в Києві

Такі справжні думки людей щодо цього питання

#InfoMaidan

Періодично від різних лідерів суспільної думки та політиків лунає меседж про розпуск Верховної Ради та дострокове проведення парламентських виборів. Вони це аргументують по різному і навіть деякі самі депутати кажуть, що це скликання Ради щось незрозуміле. Ми вирішили вийти на вулиці Києва і дізнатись думку пересічних перехожих з цього приводу. Показані всі відповіді людей, що були і нічого не вирізано.

Підписуйтесь на канал, ставте лайки, пишіть коментарі та розповсюджуйте це відео.

#ДумайтеСамостійно 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Киев,соцопросы,Выборы,блоггер,блог,видео,видеоролики,вопросы,ответы,досрочные выборы,Рада,опрос,Крещатик,Верховная Рада,блоги,вопрос,Блогосфера,парламент,микроблоггинг,выборы парламент,блогер,блоггеры,опросы,видеоблог,Парламентские выборы,соцопрос,Київ,блог-платформа,социологический опрос,вибори,блогери,Верхована Рада,виборці,опитування,новое в блогах,соцопитування,парламентські вибори,политики в блогах,Вибори народних депутатів України,Хрещатик,блог личности,видео блог,видео youtube
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.