Законна антиконституційність продажу землі

08 листопада 2020, 18:56
Власник сторінки
0
105
Законна антиконституційність продажу землі

І це може бути дуже великим прецедентом

#InfoMaidan

Я завжди був проти відкриття ринку землі в Україні. Коли були акції протидії цьому, приходив на них. І коли за продаж української землі проголосували, то казав, що це протизаконно. Я добре пам'ятаю те голосування і хто тоді в ньому об'єднався.

І незаконність того закону про ринок землі дуже проста - земля належить українському народові і це прописано в Конституції України. Відкриття ринку землі в Україні може бути виключно через всеукраїнський референдум. А його проведено не було. Всеукраїнський референдум можна провести тільки після повернення окупованих Росією територій Криму та Донбасу - без них референдум не буде всеукраїнським. Для того, щоб провести всеукраїнський референдум, треба прийняти закон про референдум.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Киев,законы,суд,Земля,Конституция,блоггер,блог,Конституционный суд,украинцы,правосудие,законодавство,закон,блоги,законопроект,судьи,судья,Блогосфера,микроблоггинг,блогер,блоггеры,законодательство,решения,Решение,видеоблог,законопроекты,Київ,блог-платформа,Україна,блогери,Конституція,новое в блогах,политики в блогах,блог личности,видео блог,решение суда
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.