ДО ЧОГО «ДОХАЗЯЙНУВАЛАСЬ» КОМАНДА БІЛЕЦЬКОГО НА ХУСТЩИНІ

19 жовтня 2020, 22:31
Власник сторінки
facebook.com/pg/PravdaKhust
0
58
ДО ЧОГО «ДОХАЗЯЙНУВАЛАСЬ» КОМАНДА БІЛЕЦЬКОГО НА ХУСТЩИНІ
Лунченко

До чого «догосподарювалась» Хустська районна влада і як вона дбала про інтереси громади усі ці роки побачила вся країна завдяки телесюжетам про Хустську районну лікарню імені Віцинського О.П.

Хустщина є вотчиною Мирослава Білецького та Валерія Лунченка, перший народився в селі Рокосово, інший - у місті Хуст. Саме тому вони взяли під свій контроль цей край і вважають його своїм удільним князівством.

До чого «догосподарювалась» Хустська районна влада і як вона дбала про інтереси громади усі ці роки побачила вся країна завдяки телесюжетам про Хустську районну лікарню імені Віцинського О.П.

Плісняві та облуплені стіни, грибок, антисанітарія. Пральня і неврологічне відділення лікарні більше схожі на місце жахів і тортур, аніж на медзаклад.

А все тому, що Білецький і його команда у райраді провернули оборудку і перереєстрували Хустську районну лікарню та всі освітні заклади із міста Хуст у с. Рокосово, щоб забрати ПДФО і «дерибанити» податки на свої потреби через «ручного» сільського голову.

Білецький разом зі своїми людьми: головою райради Юрієм Іванчо, депутатами райради Дмитром Величком і Назарієм Павлієм, що був керівником Хустської РДА, і двоюрідний брат якого два роки очолював відділ охорони здоров'я РДА, бездіяли і ніби спеціально доводили лікарню до критичного стану, щоб потім більше «вкрасти», поки не запахло «смаженим».

Коли історія стала публічною, можновладці раптом «прокинулись» і навіть захотіли стати благодійниками і пообіцяли відремонтувати частину лікарні за власні кошти.

• ФОТО + ВІДЕО (на нашій сторінці 
facebook.com/PravdaKhust): 

Вжахнулись українці й через оборудку із «золотим» шкільним туалетом у селі Яблунівка. На нього виділили із бюджету 100 тис. дол., але за 8 (!) років так і не змогли побудувати. VIP-туалет досі на замку, а діти і вчителі користуються тимчасовим, збудованим за кілька тижнів на гроші батьків і благодійників.

Схожа ситуація зі шкільним туалетом у селі Горінчево, іншими туалетами району та області. На їх облаштування уряд виділив 44 млн грн (!), місцеві ради – 3 млн грн, з дедлайном робіт - до 15 серпня 2020 року. Та попри у селах Хустського району школи із «середньовічними» туалетами.

У такому ж занедбаному стані в районі й дороги, ДЮСШ, сільські школи.

А все тому, що Білецький і його ручний нардеп Лунченко взялися «розбудовувати» «рідне Закарпаття», думаючи виключно про своє збагачення, а не про розвиток регіону. Навіть не погребували коштами дітей (!).

Що казати, коли в районі суцільне безробіття, Лунченко інвестує у завод у Угорщині, а не в рідному Закарпатті. Так він думає про рідне Закарпаття!

Їм стало мало Хустського району, тож вони вирішили стати місцевими князьками і довести до такого стану всю Закарпатську область і місто Хуст.

Філософію Лунченка підтверджує хоча б те, що він був одним з 59 депутатів-підписантів подання на Конституційний суд України, що скасував статтю 368-2 Кримінального кодексу України про незаконне збагачення, що зобов’язувала держслужбовців давати пояснення про джерела їх доходів і доходів членів їх сімей. Нагадаємо, що кримінальну відповідальність за незаконне збагачення в Україні запровадили у 2015-му. Це було однією з вимог ЄС на виконання Плану дій з візової лібералізації, а також одним із зобов’язань України перед МВФ, закріпленим меморандумом. 

Об’єднавшись у «Рідне Закарпаття», корупціонери та контрабандисти вирішили банально купити і монополізувати владу на місцях, щоб ніхто надалі не заважав їм робити свої темні справи і бути місцевими князьками. Зробити це зараз, коли люди доведені до повного зубожіння дуже легко. Варто лише купити голоси і розказати на всіх каналах, яке гарне «Рідне Закарпаття» і їхні кандидати, і прикрити всі «чорні справи». Маштаби спроб скупки голосів у Хустському районі вражають, за кожен голос роздають по 2000 гривень. Такі суми роздавати з чесно зароблених коштів жоден бізнесмен не буде, а от легкі гроші корупційно вркрадені можна і роздати, щоб мати змогу і надалі користуючись владою незаконно збагачуватися.


Більше інформації на нашій сторінці  facebook.com/PravdaKhust


Джерело: facebook.com/PravdaKhust

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Закарпатье,Закарпаття,Хуст
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.