Навіщо я йду в мери Гостомеля

29 вересня 2020, 12:32
Власник сторінки
0
100
Навіщо я йду в мери Гостомеля

Я все життя сумлінно працював, цілком віддаючись справі, якою займався

І як начальник цеху, і головний економіст, і генеральний директор виробничого об‘єднання, і як народний депутат України, і як начальник Головного управління економіки Київської обладміністрації, і як сьогоднішній керівник благодійного фонду «Завтра». Вважав і вважаю, що в роботу, потрібно вкладати всі свої сили, лише так можна досягти гідних результатів. 

На жаль, це не єдине правило для всіх.


За останній час я зіткнувся з усіма проблемами, про які зараз чую від жителів селища на зустрічах. Як батько, я занепокоєний переповненістю шкіл і садочків у Гостомелі, відсутністю парків для прогулянок. Як економіст, не розумію, чому в нас не розвивається виробництво, не створюються нові робочі місця, а натомість з’являються нові свічки у вигляді чергового ЖК. 


Вам, як виборцям, потрібно буде вирішувати, за кого віддати свій голос. Аби ваш вибір був свідомим і зваженим, необхідно розуміти, що спонукає кандидатів балотуватися в мери. Свою мотивацію виношу на ваш розсуд:


По-перше.Я глибоко переконаний, що потрібно міняти старий устрій. Адже нинішня влада не виконала своїх обіцянок. П’ять років були втрачені для селища. Окрім новобудов, у Гостомелі не з‘явилось нічого суттєво нового. Бо немає стратегії розвитку і бюджетні кошти використовують неефективно.


По-друге. Останній рік мій мозок кипів від постійних роздумів. Я складав у голові пазл: «Як зробити життя мешканців Гостомеля комфортнішим, щоб мої діти прожили тут усе життя та пишалися своїм батьком? Як повернути довіру людей до влади? Як дати селищу новий поштовх для розвитку?» І зараз маю відповіді на кожне із цих питань та чіткий поетапний план розвитку Гостомеля. Створення Гостомельської ОТГ і включення до неї Горенки, Мощуна й Озер дає неабиякі можливості для швидкого і якісного налагодження життя в нашій громаді.


По-третє. Я не теоретик, а практик. Сказав – значить зроблю. Тому від мене ви не почуєте пустих балачок – лише конкретні дії, згідно з програмою, яку найближчим часом я оприлюдню. Я згуртував однодумців. Це молоді, освічені, чесні та порядні люди. Кожен – професіонал у своїй справі. Фактично, це вже сильна команда, якій можна довірити Гостомель. Люди будуть бачити кожен наш крок на шляху до створення Гостомеля з розвиненим виробництвом та інфраструктурою, з новими робочими місцями, школами й садочками, з якісною медициною.


По-четверте. Будь-яка влада йде за лідером. І це не той, кого призначають «зверху», а по-справжньому номер один, керівник, якому якості керманича дані самою природою. Він повинен приймати чіткі, вивірені рішення: від них залежить якість життя людей. Однак мало мати лідерські якості, потрібно ще й уміти працювати з людьми, досягати поставленої мети. Науку управління повинен освоїти кожен, хто збирається керувати бригадою, цехом, заводом – а тим більше містом. Яку віддачу можна очікувати від людей, які фактично нічого не вміють, потім потрапили в якусь партію і раптом стали міністрами, народними депутатами?


По-п'яте. Лідерські та управлінські здібності потрібно використовувати на благо людей. Не знаю, як щодо молодого покоління, але мене так виховували. А це перевіряється всім життям, всім досвідом, результатами багаторічної роботи. Я часто приїжджаю до Києва на Відрадний, де народився і був районним, а потім народним депутатом України. Ходжу пішки – зустрічаю людей, вони зі мною вітаються, тиснуть руку, дякують. Жоден не сказав: ти відібрав у мене підприємство, ти вимагав з мене відкати, ти лобіював інтереси власного бізнесу або щось подібне. Я дивлюся своїм колишнім виборцям в очі прямо і відкрито. 

Я був при владі – відійшов від неї і продовжую жити, як простий громадянин. 

Але більше не в змозі ходити по вулицях Гостомеля і бачити, як кладуть плитку там, де люди не ходять, а ті місця, де це покриття дійсно потрібне, забуті (це тільки один штрих, але дуже показовий), адже Гостомель – це не тільки центр селища!

Я більше не хочу миритися з тим, що в черзі на дитсадок молоді батьки мають стояти 4 роки! 

Я більше не можу бачити селюківську політику та невикористання унікального потенціалу нашої території! 

Я не такий молодий, щоб просто мріяти, але й не такий дорослий, щоб не дожити до того, коли моє бачення розвитку громади, моя ідеологія втіляться в життя. 


Саме тому я висунув свою кандидатуру на посаду голови Гостомельської територіальної громади на жовтневих виборах.


По-шосте. Глибоко переконаний - мер не має права служити партіям, мер має служити громаді, всім мешканцям, не залежно від їх партійних уподобань. І при всьому цьому, я категорично не сприймаю навіть теоретично, що партійне керівництво диктуватиме мені що робити, а чого не робити. Натомість, мер має об’єднувати депутатів усіх партійних фракцій в єдину команду заради спільних інтересів громади.

Саме тому я принципово йду в мери шляхом самоврядування.
Я глибоко усвідомлюю яке осине гніздо мені доведеться розворушити. Боротьба чекає нелегка, але я готовий.
Бо маю силу і волю для досягнення поставленої мети.
Ми розбудуємо новий Гостомель. І ніщо не завадить нам це зробити!



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: вибори,політика,гостомель
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.