Партія Зеленського «Слуга народу» втрачає підтримку

20 вересня 2020, 16:17
Власник сторінки
0
26
Партія Зеленського «Слуга народу» втрачає підтримку

Партія Зеленського «Слуга народу» втрачає підтримку через невиправдані надії та сподівання

Партія Зеленського «Слуга народу» втрачає підтримку через невиправдані надії та сподівання. Натомість зростають рейтинги опозиційних партій. Про це заявив політолог Андрій Золоторьов на прес-конференції у Києві. 

 Так, він розповів, що партія «Батьківщина» зростає у центральних та північних регіонах. Коментуючи ініціативу лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко про створення парламентської спеціальної місії для досягнення миру, політолог зазначив: 

 «На тлі невиразності дій влади у питаннях миру, пропозиція Юлії Тимошенко створити парламентську «місію миру» - це не просто ефективна, а сильна і своєчасна ініціатива, що відкриває зовсім інші перспективи мирного процесу. Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко демонструє розгубленій владі зовсім інший політичний рівень і політичний клас». 

 Раніше політолог Олександра Решмеділова заявила, що Юлія Тимошенко має дуже вагомий дипломатичний досвід, авторитет у світі і сильну команду, а тому її ініціатива може призвести до результату - припинення війни і відновлення територальної цілісності країни.

 



 

https://ba.org.ua/yuliya-timoshenko-obyednuyemosya-zaradi-vidnovlennya-miru-v-ukraїni/

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.