За кого проголосують в Києві на місцевих виборах. Вуличне опитування

19 вересня 2020, 14:51
Власник сторінки
0
373
За кого проголосують в Києві на місцевих виборах. Вуличне опитування

Опитування на Хрещатику. З відео нічого не вирізано

#InfoMaidan
Вже за місяць відбудуться місцеві вибори. Люди мають різні погляди та своїх кандидатів. В мережі з'являються різні рейтинги та прогнози. Ми вийшли на вулиці Києва та дізнались за кого будуть голосувати люди. З відео не було нічого вирізано і все було показано як є.


Розповсюджуйте цей матеріал соціальними мережами, показуйте своїм друзям та знайомим.
#ДумайтеСамостійно
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,соцопросы,Украина-Россия,Выборы,блоггер,блог,видео,украинцы,опрос,блоги,местные выборы,Блогосфера,блогер,блоггеры,допрос,опросы,видеоблог,соцопрос,Київ,блог-платформа,Україна,вибори,перевибори,блогери,виборчі штаби,центральна виборча комісія,опитування,Київські вибори,вибори мера Києва,новое в блогах,соцопитування,виборчі технології,политики в блогах,передвиборчі обіцянки,фальсифікація виборів,#вибори,виборча система,підкуп виборців,виборчі дільниці,передвиборна кампанія,передвиборчий список,Про вибори,вибори міського голови,видео блог,видео youtube,місцеві вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.