«Батьківщина» опікується актуальними для людей у кожному регіоні проблемами

18 вересня 2020, 12:39
Власник сторінки
0
19
«Батьківщина» опікується актуальними для людей у кожному регіоні проблемами

«Батьківщина» опікується актуальними для людей у кожному регіоні проблемами, а отже – саме команді Юлії Тимошенко під час місцевих виборів варто розраховувати на голоси українців

«Батьківщина» опікується актуальними для людей у кожному регіоні проблемами, а отже – саме команді Юлії Тимошенко під час місцевих виборів варто розраховувати на голоси українців, які щодень дужче розчаровуються у президенті Зеленському.

Такий висновок на своїй Фейсбук-сторінці робить політичний експерт Костянтин Бондаренко.


Доказом неминучості перетікання електорату «Слуги народу» до «Батьківщини» аналітик вважає перипетії навколо скандального Закону про гральний бізнес. Влада ухвалила його всупереч волі людей, а тепер місцеві ради по всій країні з ініціативи «Батьківщини» забороняють казино на своїй території.

«Цієї осені виборці на місцях нарешті усвідомлять важливість своїх самоврядних прав, і саме регіони задаватимуть тон у політичних настроях», – підсумовує Бондаренко.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.