«Батьківщина» є єдиним реальним опонентом президенту Зеленському

08 вересня 2020, 13:07
Власник сторінки
0
18
«Батьківщина» є єдиним реальним опонентом президенту Зеленському

«Батьківщина» є єдиним реальним опонентом президенту Зеленському на місцях і саме команда Юлії Тимошенко найімовірніше отримає найбільшу кількість депутатів у районних радах та об‘єднаних громадах

«Батьківщина» є єдиним реальним опонентом президенту Зеленському на місцях і саме команда Юлії Тимошенко найімовірніше отримає найбільшу кількість депутатів у районних радах та об‘єднаних громадах на прийдешніх виборах. Про це у своєму профілі Фейсбук пише політичний експерт Костянтин Бондаренко.
За його словами, українці втомилися від недолугих експериментів та некомпетентності «слуг народу». На місцевих виборах визначальним буде запит на професіоналів, де «Батьківщина», яка веде понад 46 тисяч кандидатів, не має конкурентів.
«Сьогодні «Батьківщина» є партією з найбільш розгалуженою системою осередків, які реально працюють – на відміну від «слуг народу» з тотальною відсутністю осередків на місцях», - зазначив політолог.
Бондаренко нагадав, що починаючи з 2014 року на виборах в ОТГ саме «Батьківщина» незмінно посідала перше місце за кількістю депутатів, обраних від партій. Що лише додає підстав прогнозувати найкращий результат команди Юлії Тимошенко за підсумками голосування 25-го жовтня.


https://www.facebook.com/100000741747172/posts/3740601389307882/
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.