Зеленський визволяє з полону президентку Швейцарії під час подорожі на Донбас

23 липня 2020, 12:39
Власник сторінки
Свободный журналист
0
66
Зеленський визволяє з полону президентку Швейцарії під час подорожі на Донбас
Зеленський рятує президентку Швейцарії Симонетту Соммаругу

Цього тижня з моніторів не зходить єдиина тема про божевільного хлопця з Луцьку?


    Максим Кривош узяв у заручники більше десятьох людей, погрожував усіх повбивати і навідь змусив українського лідера Зеленського, що стрімко втрачає рейтинги, записати відео — тобто почати виконувати його умови.
   
    Звісно його заарештували, усі живі, триває слідство. Але тут раптом ще один хлопець погрожує підірвати себе і копа гранатою у Полтаві!
    В країні повний хаос, ніхто не знає що робити і як з цим боротися.
    Посеред цих жазливих подій президентка Швейцарії Симонетта Соммаруга, що перебуває в Україні вже третій день, здійсьнює подорож на Донбас.

    Це реальні події. А тепер уявімо, на що ми можемо очікувати найближчим часом…


    Швейцарська лідерка мала намір зустрітися з представниками Міжнародного комітету Червоного хреста, провести бесіду з місією СММ ОБСЄ, але зпочатку поїхала до Донецької ОДА.
    І ось, у цій самій будівлі її бере у заручники якийсь божевільний клерк. Його ніхто не може переконати відпустити Симонетту, напруга зростає. Злодій починає висувати свої вимоги президентові України. Зокрема, він прагне особистої розмови. Зеленський, звісно, погоджується і зайшовши у приміщення з терористом валить його на землю, відбирає зброю та заарештовує. Все це знімає на камеру якийсь співробітник СБУ і через 15 секунд заливає в інтернет.
    Соммаруга щаслива, зловмисник покараний, президент Зеленский — герой, його рейтинг стає більше ніж під час виборів, МВФ виділяє ще більше грошей.

    Звісно це тільки ще один натяк на те, що уся ситуація з захопленням заручників у Луцьку виглядає трохи кумедно й підозріло, особисто коли йдеться про дії силових структур. Я ні в якому разі не закликаю діяти за цим сценарієм, але хтось крім мене міг такий написати, наприклад, в адміністрації президента.
    Нажаль, як показують останні опитування, Зеленський не виправдав сподівань людей, що віддали за нього свої голоси під час другого туру у 2019 році. Хто знає на що може піти його оточення, заради продовження цієї несподіванної казки.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Полтава,Донбас,ОБСЄ,Швейцарія,Луцьк,Володимир Зеленський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.